Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت بازسازی مناطق زلزله‌زده میانه و سراب با اشاره به اینکه ۸۰ درصد از واحدهای احداثی در این مناطق، در مرحله اسکلت‌گذاری هستند، افزود: باید بررسی شود که آیا صاحبان ۲۰ درصد واحدها قصد بازسازی ندارند یا مانعی برای بازسازی آنها وجود دارد.
 
 وی با قدردانی از تلاش‌های دستگاه‌های مسئول در روند بازسازی مناطق زلزله‌زده، گفت: تجربه خوبی در مدیریت این حادثه به دست آمد، به نحوی که در ۲ ماه اول، اسکان اضطراری و موقت به صورت کامل انجام شد و روند بازسازی نیز به‌رغم مشکلات، خوب پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پورمحمدی خاطرنشان کرد: پایین بودن خسارات این زلزله در مقایسه با شدت آن، به دلیل مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی در سال‌های اخیر بود و باید به این موضوع توجه شود که ادامه این روند، تاب‌آوری مناطق روستایی را در برابر حوادث افزایش می‌دهد.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از تلاش‌های انجام‌یافته برای جبران خسارات ناشی از سیل در برخی از مناطق استان قدردانی کرد و گفت: اختصاص اعتبارات این حوزه به مرمت و تقویت زیرساخت‌های این مناطق تجربه خوبی بود که باید مستندسازی و مدون شود.

وی بر همکاری بیشتر سیستم بانکی استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی در مناطق زلزله‌زده میانه و سراب تأکید کرد و گفت: واحدهایی که عملیات بازسازی آنها شروع شده باید تا پایان مهر تکمیل شوند و به این منظور تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی ضروری است.


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه بازسازی مناطق زلزله‌زده سراب و میانه با مشارکت خود مردم و اهالی روستاها انجام می‌شود، گفت: وظیفه دولت در این زمینه، هماهنگی برای پرداخت تسهیلات بانکی و تأمین مصالح مورد نیاز است و دستگاه‌ها باید تا پایان روند بازسازی وظایف خود را به صورت جدی انجام دهند.
 
جواد رحمتی گفت: ۹۵ درصد از واحدهای آسیب‌دیده برای دریافت تسهیلات به سیستم بانکی معرفی شده‌اند و لازم است در روند پرداخت تسهیلات تسریع شود تا قبل از فصل سرما بتوانیم همه واحدها را تکمیل کنیم.
 

 ۳۵۰ واحد زلزله زده در شهرستان های سراب و میانه تکمیل شده است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی هم گزارشی از روند بازسازی خانه‌های روستایی در مناطق زلزله‌زده میانه و سراب ارائه کرد و گفت: ۱۷ میلیارد تومان از تسهیلات بازسازی این مناطق هنوز از سوی بانک‌ها تعیین تکلیف نشده است و تسریع در روند بازسازی، نیازمند همکاری سیستم بانکی است.
 
حافظ باباپور با بیان اینکه از مجموع سه هزار واحد احداثی در این مناطق، ۳۵۰ واحد تکمیل و تحویل شده است، افزود: ۱۴۰۷ واحد معادل ۴۷ درصد از واحدها نیز سقف‌ریزی شده است.
 
وی با بیان اینکه ۱۹۵ میلیارد تومان تسهیلات بازسازی برای این مناطق تصویب  شده بود، گفت: تاکنون ۷۰ میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت و ۸۸ میلیارد تومان نیز عقد قرارداد شده است.
 
باباپور با بیان اینکه ۸۳ درصد از واحدهای احداثی، تسهیلات مرحله اول را دریافت کرده‌اند، افزود: تسریع در روند بازسازی مناطق زلزله‌زده نیازمند همکاری بیشتر بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات است.
 

۱۸۶ واحد دامی در مناطق زلزله زده بازسازی شده است

فیروز باقر زاده معاون سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی هم با تشریح روند بازسازی واحدهای دامی در مناطق زلزله‌زده سراب و میانه، گفت: از ۲ هزار واحد دامی در این مناطق، عملیات بازسازی ۱۸۶ واحد به اتمام رسیده، ۲۵۶ واحد در مرحله اسکلت و ۳۳۷ واحد نیز در مرحله پی‌کنی و فونداسیون هستند.
 
 
هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی هم با قدردانی از خدمات و تلاش‌های دستگاه‌های مسئول در مدیریت حوادث اخیر در استان، گفت: با توجه به شیوع کرونا و بارش‌های آخر سال ۹۸، مشکلاتی در روند بازسازی مناطق زلزله‌زده به وجود آمد، اما با پیگیری‌های استاندار و تلاش مدیران دستگاه‌ها، روند بازسازی در هفته‌های اخیر سرعت گرفته و تلاش می‌کنیم تا پایان مهر کار بازسازی را تکمیل کنیم.
 
به گزارش ایرنا، زلزله ۵.۹ ریشتری ۱۷ آبان آذربایجان شرقی با کانون ترک میانه موجب جان باختن ۵ تن و خسارت ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی به حدود ۵ هزار واحد مسکونی شد.

برچسب‌ها سراب میانه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سراب میانه زلزله سراب میانه زلزله بازسازی مناطق زلزله زده مناطق زلزله زده روند بازسازی آذربایجان شرقی پرداخت تسهیلات میلیارد تومان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حسن یزدانی پس از دوری ۶ ماهه از میادین به علت انجام عمل جراحی کتف، چند روزی است تمرینات کشتی خود را از سر گرفته و قرار است در دور جدید تمرینات تیم ملی به اردو ملحق شود.

در گزارش ایسنا آمده است: طبق برنامه ریزی های انجام شده و تاکید کادر فنی تیم ملی، یزدانی عازم تورنمنت رنکینگ بوداپست مجارستان خواهد شد تا در یک رویداد خارجی محک بخورد و کادر فنی در جریان وضعیت او قرار گیرد.

اما در حالیکه پیش از این صحبت های زیادی مبنی بر احتمال برگزاری مبارزه انتخابی المپیک میان یزدانی و قاسمپور مطرح شده بود، این مبارزه به احتمال فراوان برگزار نخواهد شد و این دو کشتی گیر قرار نیست مبارزه رو در رو با یکدیگر داشته باشند.

از سوی دیگر باید منتظر ماند و دید آیا قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم باز می‌گردد و همراه یزدانی عازم تورنمنت مجارستان می شود یا قید آزمودن شانس خود را برای حضور در المپیک می زند؟

مشخص نیست قاسمپور علاقه‌ای به رقابت جهت حضور در المپیک پاریس دارد یا تنها به حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی فکر می‌کند؟

هر چه هست مهمترین موضوع برای کادرفنی تیم ملی و فدراسیون کشتی، وضعیت بدنی و کتف حسن یزدانی برای اعزام به المپیک است چرا که آن ها قصد ندارند یزدانی را در صورتیکه ناآماده باشد به المپیک اعزام کنند.

251 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900590

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود