Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورمحمدی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی روند بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان‌های میانه و سراب اعلام کرد: بازسازی ۶۵ درصد واحدهای مسکونی تخریب شده نیز در روزهای آینده پایان می‌یابد.

وی با قدردانی از رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت در تصویب طرح حمایت از مردم زلزله زده شهرستان‌های سراب و میانه، اظهار کرد: به فاصله کمتر از چند روز از وقوع این زمین لرزه در ۲ شهرستان استان، تسهیلات ویژه برای مردم این منطقه توسط دولت، تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی با اشاره به درگذشت پنج نفر از هم استانی‌ها در زلزله اخیر گفت: جان یک نفر هم برای ما باارزش است ولی مقاوم سازی بیش از ۴۵ درصدی منازل روستایی توسط بنیاد مسکن، از مهم‌ترین علت‌های کم بودن آمار جان باختگان این زلزله بود.

استاندار آذربایجان شرقی در بخشی از سخنان خود از بانک‌های استان خواست که در مدت ۱۰ روز آینده، مشکلات موجود در زمینه پرداخت تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات بازسازی منازل مسکونی و اماکن دامی را رفع کنند.

پورمحمدی همچنین با اشاره به افزایش قیمت مصالح ساختمانی گفت: این موضوع، باعث دلسردی و نارضایتی پیمانکاران از تسریع در تکمیل ساخت و ساز واحدهای آسیب دیده از زلزله اخیر شده است که باید مسئولان امر، هرچه سریع‌تر تصمیم مناسب و عملیاتی در این زمینه اتخاذ کنند.

وی همچنین از رسانه ملی و سایر رسانه‌های مکتوب و مجازی استان خواست که عملکرد استان در زمینه بازسازی مناطق زلزله زده را به مردم تبیین کرده و از انتشار مطالب مغرضانه و جهت دار خودداری کنند.

جواد رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه گفت: اقدامات بسیار خوبی در مناطق زلزله زده انجام شده است و باید به جای مقصریابی در برخی موضوعات جزئی، به فکر تسریع در تکمیل واحدهای مسکونی روستایی و پرداخت کامل تسهیلات مقاوم سازی واحدهای مسکونی و دامی روستایی باشیم.

عزیزالله مهدیان، معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به همکاری مناسب بانک‌ها در روند بازسازی مناطق زلزله زده گفت: بدون همکاری و مشارکت بانک‌ها، امکان بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی آسیب دیده از بحران‌هایی همچون سیل و زلزله وجود ندارد.

وی از اقدامات انجام شده در استان برای مدیریت بازسازی، تعمیر و مقاوم سازی منازل روستایی قدردانی کرد و افزود: امیدواریم با همکاری کامل بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان قبل از آغاز فصل سرما، شاهد رفع تمامی مشکلات و استقرار مردم زلزله زده شهرستان‌های میانه و سراب در منازل خود باشیم.

وی اعلام کرد: در حال حاضر هیچ شخصی از مردم شهرستان‌های سراب و میانه در چادر و یا کانکس زندگی نمی‌کند.

امیر قادری، معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این جلسه از هماهنگی و تعامل خوب مدیران استان در مدیریت زلزله شهرستان‌های سراب و میانه قدردانی کرد و افزود: توجه به موضوعات پیشگیرانه از جمله موضوعاتی است که باید در کنار استفاده از تجهیزات و امکانات مدرن در مدیریت بحران به آن اهمیت داد.

کد خبر 4997495

منبع: مهر

کلیدواژه: سراب استانداری آذربایجان شرقی ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم محرم 99 ماه محرم آمار کرونا گرگان شهرکرد کمک مومنانه قزوین بیرجند مناطق زلزله زده واحدهای مسکونی مقاوم سازی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۹۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی

در تمام درگیری‌هایی میان گروه‌های مبارز فلسطینی شامل جهاد اسلامی، حماس و ... با رژیم صهیونیستی در طول ۲۰ سال گذشته عمده عملیات آفندی بود. به این معنا که اسرائیل بنا به دلایل واهی غزه را بمباران می‌کرد و گروه‌های فلسطینی از خاک غزه اقدام به شلیک راکت یا موشک می‌کردند، اما در ماجرای هفتم اکتبر شرایط بطور کلی عوض شد.

این بار حماس و جهاد اسلامی بعد از ۲ سال تمرین پنهانی اقدام به انجام عملیات از داخل و خارج از غزه و حتی در سرزمین‌های اشغالی ۱۳۴۸ کردند و به تمام اهداف خود دست پیدا کردند و توانستند ۱۳۶ صهیونیست را که در بین آن‌ها تعدادی از ژنرال‌های ارتش رژیم اشغالگر قدس هستند به اسارت در بیاورند.

طبیعی است که با این ضربه حیثیتی، راهبردی، روانی و امنیتی که اسرائیل در جریان عملیات طوفان الاقصی و تدوام مقاومت مردم غزه متحمل شده در درون ساختار سیاسی و نظامی این رژیم تنش بوجود آید و اولین آثار آن نصیب «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» شد که پس از ۳۸ سال حضور در ارتش به دلیل هفتم اکتبر مجبور به استعفا شد. 

تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است اکنون که رویارویی ارتش اشغالگر قدس با نیرو‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی به نیم سال رسیده و هیچکدام از اهداف تعیین شده از سوی رژیم صهیونیستی محقق نشده همچنان باید منتظر زلزله در ساختار نظامی و سیاسی اسرائیل باشیم.

رژیم اشغالگر قدس اکنون در وضعیتی قرار داد که نه توانسته است که به یک دستاورد راهبردی در غزه دست پیدا کند و نه درگیری‌ها پایان یافته است. از این رو به خوبی می‌توان دریافت که زمین پای صهیونیست‌ها لغزنده است و تمام بهانه‌های آن‌ها برای دستیابی به فرماندهان فلسطینی و از بین بردن آن‌ها در بیمارستان الشفا در غزه و خان یونس ناکام مانده، چون امکان ندارد در یک مساحت ۳۲۰ کیلومتری در مقیاس غزه، اسرائیل به پیروزی راهبردی برسد. این روز‌ها که بحث انجام عملیات نظامی در رفح مطرح است ناشی از آشفتگی بنیامین نتانیاهو در عرصه تصمیم گیری است، چون نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاملا مطمئن است که حتی در صورت انجام عملیات نظامی در رفح به هیچ کدام از اهداف خود بجز کشتار مردم عادی و بی سلاح دست پیدا نخواهد کرد. به نظر می‌رسد هدف اصلی نتانیاهو در چنین شرایطی ادامه جنگ با امید است که پای ایران و آمریکا به میدان نبرد کشیده شود. 


در کنار این موضوع مقامات رژیم صهیونیستی که از دستیابی به نتیجه ناامید شدند این بار به فکر محاسبه از درون و انداختن تقصیر ناکامی‌ها به گردن رقبای خود شدند. از این رو می‌توان پیشبینی کرد که از این پس موضوع چالش و درگیری متقابل میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان خود به اوج خود خواهد رسید، اما آنچه که مسلم است اذعان به شکست و ناکامی است که در نهایت نتانیاهو مجبور به اعتراف به آن است.

دیگر خبرها

  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی