Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از میانه،  محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در شهرستان میانه، به اسکان اضطراری و موقت زلزله‌زدگان میانه و سراب در کمتر از یک ماه بعد از وقوع زلرله اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در آستانه سالگرد این حادثه، با افتخار اعلام می‌کنیم که 100 درصد واحدهای نیازمند مرمت و 90 درصد واحدهای تخریبی بازسازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی، افزایش قیمت مصالح و ناکافی بودن تسهیلات را عمده‌ترین مشکل بازسازی این مناطق دانست و گفت: پیشرفت بازسازی اماکن دامی در دو شهرستان، 52 درصد است که با تکلیف جهادکشاورزی به اتمام این امر، به زودی شاهد تکمیل واحدهای دامی نیز خواهیم بود.
 
پورمحمدی، دو تا سه ماه باقی مانده از فصل کاری را بهترین فرصت برای بررسی و رفع نواقص موجود خواند و افزود: در خصوص رفع مشکلاتی از قبیل افزایش قیمت مصالح تنها راه چاره در افزایش تسهیلات است.
 
استاندار آذربایجان شرقی از بارگیری 100 تن سیمان برای حمل به استان خبر داد و از بنیاد مسکن خواست تا پیگیر تامین مصالح لازم از سوی بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و سایر نهادهای مربوط باشد.

وی با اشاره به اهمیت جنبه فیزیکی و عمرانی بازسازی و نوسازی مناطق زلزله‌زده میانه و سراب، جنبه فرهنگی و معنوی این عرصه را نیز مهم خواند و با قدردانی از همدلی و همراهی دستگاه‌های استانی و محلی در این خصوص، گفت: بازسازی این مناطق می‌تواند به عنوان الگویی جامع و روشی نو برای بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از حوادث و بحران‌های طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
 
پورمحمدی خواستار تهیه لیست افراد نیازمند در مناطق زلزله‌زده برای هماهنگی با بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی برای رفع مشکلات آنها شد.

500 واحد دامی در مناطق زلزله زده در انتظار بازسازی
 
فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه، با اشاره به تخریب 2 هزار واحد مسکونی در بخش‌های ترکمانچای و کندوان، گفت: از این میزان یک‌هزار و 950 واحد از پیشرفت فیزیکی به طور میانگین بالای 90 درصد برخوردار هستند.
 
محمدرضا مشایخی افزود: یک‌هزار واحد دامی در این دو بخش تخریب شده که بالای 50 درصد این واحدهای دامی تکمیل شده و در صورت تامین منابع لازم شاهد تکمیل مابقی واحدهای دامی و مسکونی در شهرستان خواهیم بود.
 
وی، وضعیت اقلیمی و محدودیت آن، شیوع کرونا و آغاز فصل برداشت گندم و سیب در شهرستان را عامل تأخیر در بازسازی‌ها عنوان و تصریح کرد:  پس از وقوع زلزله در حدود 5  تا 6 ماه تمام اقدامات به انجام رسیده است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بازسازی حادثه افزایش قیمت استاندار آذربایجان شرقی محمدرضا پورمحمدی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز سیمان بنیاد مستضعفان بنیاد برکت مصالح ساختمانی زلزله سراب میانه فرماندار ویژه میانه محمدرضا مشایخی کندوان ترکمانچای بهزیستی مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، تصریح کرد: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

کد خبر 6089118

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند