Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حافظ باباپور، امروز به مناسبت سالگرد زلزله میانه، سراب در سال 98  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۷ آبان سال گذشته زلزله‌ای در دو منطقه سراب و میانه رخ داد و بنیاد مسکن در بخش‌های آواربرداری، اسکان موقت و دائم وارد عمل شد و الحمدالله عملکرد یکساله ما طبق ارزیابی انجام گرفته، بی‌نظیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بعد از زلزله و امداد و نجات، بلافاصله وارد مرحله اسکان موقت با روش‌های متعدد از جمله بهره‌مندی ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض، اجاره‌بها و کانکس انجام گرفت. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با بیان اینکه در زلزله میانه و سراب برعکس زلزله ورزقان، همه کارها را به خود مردم سپردیم، گفت: فصل سرما، شیوع کرونا و نوسانات قیمت مصالح از جمله چالش‌هایی بود که روند بازسازی را با مشکل روبه‌رو کرد. 

وی ادامه داد: 3 هزار و 500 واحد تعمیری(تکمیل شده است)، ساخت 3 هزار واحد، تکمیل دو سوم واحدها و اسکان مردم از جمله عملکرد یکساله می‌باشد به طوریکه یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی باقی‌مانده است. 

باباپور خاطرنشان کرد: زمانی که بازسازی را شروع کردیم، قیمت فولاد ۳۵۰۰ تومان بود ولی با افزایش بسیار زیاد به ۱۳ هزار تومان رسید و اینها از جمله مشکلات ما بود. 

وی با اشاره بر اینکه دو هزار واحد دامی وجود داشت، گفت: این بخش با اندکی کندی روبروست زیرا تسهیلات مدنظر گرفته شده، کفاف نمی‌دهد و باید برخی از این زلزله‌زدگان باید هزینه‌ای کنند. 


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یادآور شد: کل اعتبارات اعم از احداثی ۲۱۷ میلیارد تومان  و  ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض بود که ۷۰ میلیارد  تومان از آن پرداخت شده و مابقی نیز در حال پرداخت است. 

وی به طرح توزیع سیمان رایگان اشاره کرد و گفت: ما فقط هزینه حمل را از متقاضی دریافت می‌کنیم ولی متاسفانه دیگر باربرها سیمان نمی‌آورند و درخواست ۳۰ درخواست افزایش باربری کرده‌اند. 

باباپور با تاکید بر اینکه هنوز مشکل سیمان در کارخانه سیمان صوفیان حل نشده است، ادامه داد: همچنین عمده مشکل ما ماسه در میانه است به طوریکه کارخانه ماسه‌شویی میانه اعتصاب کرده و این مشکل بزرگی برای ما شده است. 

وی متذکر شد: متاسفانه خودمان به خودمان رحم نمی‌کنیم و این افزایش قیمت و منافع منجر شده است تا چنین مشکلاتی پیش بیاید. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: آنهایی که نیاز به ساختمان و خانه داشتند با پای کار آمدن منجر شد تا خانه‌شان بازسازی شود و آنهایی که مانده‌اند قطعا جزو افرادی هستند که نیاز زیادی به خانه ندارند و تلاش زیادی کردیم تا خانوارهای فصلی را حذف کنیم و خانوار اصلی و ساکن دائمی در اولویت باشند. 

وی با بیان اینکه ۱۵ خانواده (میانه) در کانکس زندگی می‌کنند و ما از بازوی خیرین استفاده می‌کنیم تا فصل زمستان مشکل آنها حل شود، افزود: از همه تسهیلات استفاده کردند ولی علت فقر منجر شده است که تا الان در کانکس باشند. 

باباپور خاطرنشان کرد: تلاطم زیادی در کشوری داریم ولی اعتصاب ماسه‌دارها و کارخانه سیمان دیگر ربطی به تحریم و غیره ندارد و باید از آنها سئوال کرد که چرا محصولی که هیچ ربطی به خارج از مرزهای ایران ندارد را تولید نمی‌کنید.

وی به ابلاغ مرحله دوم تسهیلات به آذربایجان‌شرقی اشاره کرد و گفت: ۹۴۰ مورد اعتبار با مبلغ ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۳۰ میلیارد تومان بلاعوض به صورت ۳۹۰ شهری و ۵۵۰ روستایی متمم بازسازی اخذ شده است. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان متذکر شد: از رسانه‌ها می‌خواهیم تا در این شرایط اقتصادی کشور به ما کمک کنند تا خیّری پیدا شود و این ۱۵ خانواده‌ای که در کانکس هستند را خانه‌دار کنیم. 

وی تصریح کرد: ۳۰۵هزار و ۴۰۰ واحد روستایی در سرشماری جدید برآورد شده است که ۱۴۰ هزار واحد معادل ۴۷ درصد بازسازی شده است که این میزان در میانگین کشوری ۴۵ درصد می‌باشد. 

باباپور ابراز داشت: طبق سرشماری ۱۰ ساله، بیش از ۶۳ هزار واحد در روستاها افزایش یافته است که قطعا از طریق مصالح جدید ساخته شده است به طوریکه طبق برآورد انجام گرفته، ۶۰ درصد واحد مسکونی روستایی مقاوم هستند.


انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: سیمان خانواده انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز روستا زلزله میانه سراب مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان میلیارد تومان هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مجری طرح‌های بنیاد علوی در استان اصفهان گفت: بنیاد علوی امسال در سه محور توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستاها، در حوزه سلامت و درمان و ارتقای عدالت آموزشی و تمرکز بر رشد دانش آموزان موفق در مناطق محروم فعالیت می‌کند.
محمد رضایی افزود: در راستای شناسایی محرومیت و نیاز‌های مناطق مختلف استان اصفهان بیش از هزار داوطلب در سطح کشور و ۱۰۰ داوطلب در استان اصفهان برای همکاری و تسهیل گری ثبت نام کرده اند.
وی گفت: برای جذب تسهیلگران بنیاد علوی در استان اصفهان در دو مرحله آزمون و مصاحبه روانشناسی و استعدادیابی انجام شد که ۵۰ تسهیلگر برای فعالیت در استان اصفهان انتخاب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • مشکل صلاح کلوپ را میلیاردر می‌کند!
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است